Controllers bundelen krachten - Samen sta je sterker

Partners

International Justice Mission

International Justice Mission gelooft dat recht voor de armen mogelijk is. International Justice Mission, afgekort IJM is een wereldwijde beweging die armen beschermt tegen de plaag van geweld, zoals slavernij en mensenhandel. Het wereldwijde team bestaat uit bijna 1000 advocaten, undercovers, maatschappelijk werkers en andere professionals werkzaam vanuit 18 veldkantoren. Het kantoor in Nederland werkt aan fondsenwerving, het mobiliseren van allerlei maatschappelijke organisaties en voert een actief beleid om slavernij tegen te gaan. Zo wordt op 22 juni 2019 de MudRaise georganiseerd tegen slavernij. IJM roept op om in beweging te komen tegen slavernij. Door deel te nemen aan de MudRaise helpt men mee het verhaal over slavernij en mensenhandel te verspreiden en fondsen te werven.

Risk & Compliance Platform Europe

De website van het Risk & Compliance Platform Europe is live sinds 2014. De website is op dit moment een zeventalig (Engels, Frans, Nederlands, Duits, Italiaans, Pools en Roemeens), grensoverschrijdend interactief platform voor alle professionals die werkzaam zijn op het gebied van risk en compliance, zowel in de financiële wereld, de corporates als ook de publieke sector.

Niet alleen de risk en compliance managers zelf behoren tot onze doelgroep, maar ook general en business managers, die in hun dagelijkse werkzaamheden geconfronteerd worden met de toegenomen risico’s en de toegenomen regeldruk van zowel nationale als internationale overheidsinstanties en toezichthouders.

Het Risk & Compliance Platform Europe organiseert regelmatig eigen Congressen zoals onder andere het Behavioral Risk Congres, het RiskCongres PublicValues en het RiskCongres Lokaal Bestuur. Daarnaast heeft het platform een eigen video kanaal onder de naam RiskComplianceTV.

Fully in Control

Fully In Control is een nieuw en innovatief assessment/inspectie & management platform in de cloud. De software wordt ingezet voor onder andere  management control, risico, compliance, kwaliteit & performance management en allerlei type assessments & inspecties. De oplossing bestaat uit software en een expertsysteem met kennis en Best Practices om organisaties snel op weg te helpen. FullyInControl wordt ontwikkeld en op de markt gebracht door Fully In Control B.V.

De software ondersteunt adviseurs en organisaties bij het in Control brengen van organisaties, programma’s, projecten en compliance processen. Gebruiksgemak en pragmatiek staat hierbij centraal. FullyInControl werkt eenvoudig en is altijd en overal vanuit de cloud toegankelijk.