Controllers bundelen krachten - Samen sta je sterker

Contact

In het geval u vragen heeft de komende interactieve inspiratiemiddag met als thema “Moderne slavernij en de noodzaak to due diligence in de keten” op dinsdag 12 november aanstaande, laat het ons weten via onderstaand formulier. Heeft u interesse om Event Partner te worden, of heeft u een suggestie voor een goede spreker voor volgend jaar 2020?  We vernemen het graag van u.

 

 

 

folder-preview

Event Partner worden?

Wilt u als bedrijf Event Partner worden? Aarzel niet, stel uw vraag of laat ons het een en ander even weten door middel van het invullen van bovenstaand formulier.Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Wilt u de verschillende mogelijkheden om Event Partner te worden van deze inspiratiemiddag even rustig bestuderen? Download dan nu de matrix met de verschillende mogelijkheden.

 

Organisatie

De interactieve inspiratiemiddag is een initiatief van het Risk & Compliance Platform Europe en International Justice Mission. Als dagvoorzitter zal Don Ceder optreden. Voor deze inspiratiemiddag   wordt bewust gekozen voor een “groene” bijzondere locatie, te weten De Groene Afslag in Laren. De Groende Afslag is zeer goed bereikbaar met de wagen en u kunt gratis parkeren op het eigen parkeerterrein.

michel-klompmaker

Michel Klompmaker

Drs. Michel Klompmaker is Managing Director van het in 2014 opgerichte meertalige Risk & Compliance Platform Europe. Inmiddels is het Risk & Compliance Platform Europe snel gegroeid met inmiddels zeven taalsites, te weten Engels, Nederlands, Frans, Duits, Italiaans, Pools en Roemeens. Elke taalsite heeft daarbij haar eigen content. De bedoeling is dat het aantal talen van de website nog gaat toenemen, opdat de belangrijkste Europese talen vertegenwoordigd zijn.  De nieuwsbrieven in de zeven verschillende talen mogen zich verheugen is steeds meer abonnees. Michel was eerder oprichter en uitgever van het vaktijdschrift Banking & Finance en uit dien hoofde als initiatiefnemer verantwoordelijk voor de Risk@360degrees Congressen in de Benelux. Hij is de initiatiefnemer van het Behavioral Risk Congres en het Risk & Compliance Jaarcongres. Samen met Public Values heeft hij het concept van het RiskCongres Public Values ontwikkeld, alsmede het RiskCongres Lokaal Bestuur.

risk and compliance jaar congres 2017 Par-pa fotografie 6935-1k

Glenn Rudolph

Glenn Rudolph is vanaf het begin, eind 2014, betrokken bij de opzet en uitwerking van het Risk & Compliance Platform Europe. Glenn houdt zich bezig met de ontwikkeling van de website en de nieuwsbrieven van het platform. Hij heeft meer dan tien jaar ervaring op het gebied internet marketing

Sinds 2016 is hij als PR adviseur medeverantwoordelijk voor alle media uitingen rondom het platform en heeft hij een adviserende rol bij het organiseren van de Congressen. Door zijn ervaring kan hij creatief inspelen op de behoeften van klanten van het Risk & Compliance Platform Europe.

adrea

Andrea Brouwer

Andrea Brouwer is sinds januari 2018 werkzaam bij International Justice Mission in Nederland als politiek adviseur. Daarvoor was zij werkzaam bij Oxfam Novib. Verder heeft Andrea jarenlang onderzoek gedaan bij Partners & Pröpper.

Arend-Jan-Hermsen

Arend-Jan Hermsen

Arend-Jan Hermsen fotografeert regelmatig business events zoals alle Congressen van het Risk & Compliance Platform Europe in Nederland zoals het Jaarcongres en het Behavioral Risk Congres. Fotograferen is voor Arend-Jan het vastleggen van een herinnering. Beelden zeggen vaak meer dan woorden. Een goede foto is een foto waar je naar blijft kijken en die de herinnering, het gevoel van toen weer oproept. Beelden zijn een belangrijk onderdeel van onze communicatie. In deze tijd, waarin communicatie steeds belangrijker wordt, zijn goede beelden net zo belangrijk. Arend-Jan heeft een eigen fotostudio in Noordwijk. Daarnaast kan de studio ook ingepakt worden en op locatie worden opgebouwd.

sara-van-der-laan-720x836

Sara van der Laan

Sara van der Laan is fondsenwerver stichtingen en corporate partnerships bij International Justice Mission (IJM) Nederland sinds mei 2019. Daarvoor is zij als stagiaire werkzaam geweest bij IJM. Sara heeft Bestuurs- en organisatiewetenschappen gestudeerd en daarnaast Franse taal en cultuur aan de Universiteit van Utrecht.